Избрани Новини

Трети плевенчанин спечели телефон от лотарията "Касов бон" на НАП

Късметлията е на четиридесет години и работи в структурите на държавната администрация

Калин Георгиев от Плевен е третия по ред късметлия от Плевен, който получава смарт телефон с четириядрен процесор, 2 СИМ-карти и 5,3 инча HD дисплей в Лотарията "Касов бон", организирана от НАП и МФ. С пожелание за здраве и късмет г-жа В. Костадинова, главен експерт „Анализи и планиране“ и експерт "Връзки с обществеността“ при офис на НАП Плевен връчи наградата на печелившия, който е на четиридесет години и работи в структурите на държавната администрация.

Лотарията "Касов бон“ стартира на 16 ноември 2015 година. Статистиката сочи, че плевенчани са сред най-активните участниците в играта и се нареждат на четвърто място в страната по среден брой регистрирани фискални бонове от един потребител на сайта. До момента живеещите в област Плевен са въвели повече от 1 286 хиляди касови бележки на обща стойност 13.403 млн.лв. От началото на Лотарията досега страницата й www.kasovbon.bg е посетена над 4 милиона пъти, като регистрираните касови бележки са над 34 милиона на обща стойност над 445млн. лв.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември миналата година. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина - чрез сайта на лотарията www.kasovon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700. Най-ниската сума на касова бележка, която е регистрирана до момента в страната е 0,35 стотинки, а най-високите суми са между 9 и 10 хил.лв., въведени от Бургас, Благоевград, Русе, Пловдив и Ямбол.

Всеки, който иска да участва в Лотария с касови бележки, може да се запознае с отговорите на най-често задаваните въпроси за кампанията, достъпни на интернет страницата www.kasovbon.bg.

От НАП призовават своите клиенти да вземат късмета си от касата, да регистрират фискалния бон в сайта и напомнят, че е много важно регистрираните касови бележки да се пазят, защото наградите се получават срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени, обещават също от НАП.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов