Избрани Новини

Хиляди се стекоха на рок фестивала в Елешница

Освен българи имаше много англичани и руснаци

Около 1500 души се събраха на рок фестивала в разложкото село Елешница. Събитието се проведе тази събота и неделя в местността Степанови ливади, където бе обособено и място за къмпинг.

Фестивалът се провежда за пета поредна година и тази година доведе освен българи и много англичани, и руснаци. Не липсваха посетители и от съседните Банско и Разлог.

"Много голям интерес проявиха меломаните към това музикално събитие. Оставахме и двете вечери до 3-4 часа край огъня, за да слушаме звука на китарите", сподели кметът на селото Сашо Мицин пред "Стандарт".

На 8 юли на сцената се качиха рок бандите „DASS" от Гоце Делчев и „Nana & The Gang". Втората фестивална вечер бе за изпълненията на групите „Affection" от Казанлък, „Гранулом" от София и „Sintetica" от Благоевград. „Не е лесна организацията, но за рока си струват всякакви усилия. Получи се страхотен празник и за българи, и за чужденци, защото музиката не дели феновете по никакъв признак. И доказахме, че и на село има място за рок", категорични са жители на с. Елешница.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов