Избрани Новини

Христо Райчев: Допуснахме много индивидуални грешки

Спорт

09-07-2016, 07:16

Снимка:

volleyball.bg

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Националният отбор по волейбол на България загуби от Турция с 0:3 гейма и завърши на второ място в предварителната група на Балканиадата в Добрич.

С това българските волейболисти, водени от треньора Христо Райчев завършиха на второ място в група „А“ на турнира. Турция стана първенец без загуба и с пълен актив от 9 точки.

В другия мач от групата Молдова надигра Косово с 3:1 (25:17, 31:29, 17:25, 25:17). С това молдовците завършиха на трето място, а представителите на Косово останаха на четвърта позиция.

На полуфиналите волейболистите ни ще се изправят срещу Сърбия, която завърши на първо място в другата група.

„Първият гейм бе ключов в мача. Ако бяхме успели да го вземем можеше и да има друг развой на мача. Имахме възможност, но пропуснахме една контра и турците спечелиха. Това повлия на следващите части. Като цяло допуснахме много индивидуални грешки. Опитах в последствие чрез смени да търся промяна, но не се получи“, заяви след мача треньорът на България Христо Райчев.

„Излизаме срещу Сърбия на полуфинал. Ще се опитаме да преодолеем противника. Надявам се да стигнем до финал. Сърбия е равностоен съперник. Единствено Турция е на  по-високо ниво от останалите“, допълни още Райчев.




Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)