Избрани Новини

Продължава Държавният индивидуален шампионат по акробатика в Благоевград

Днес е състезанието при децата – момчета и момичета във възрастите 6-8 и 9-11 години

Благоевград е домакин за първа година на Държавния индивидуален шампионат по акробатика. Най-добрите национални състезатели демонстрират своите умения в зала „Скаптопара“ от 30 юни до 3 юли 2016г.Състезанието по акробатика се провежда в рамките на четири дни в зала „Скаптопара“.  В него участват 20 клуба от цялата страна, а гост в Държавния индивидуален шампионат по акробатика е отборът на гръцкия клуб “Олимпиада Ставруполис” - Солун, който участва с женски двойка и тройка.

В програмата за първите два дни бе включено състезанието във възрастите 11-16, 12-18 и 13-19 години - женски двойки и тройки, смесени двойки, мъжки двойки и четворки. Те ще играят темпова, балансова и смесена комбинации, в които ще бъдат наградени призовите тройки.

Днес е състезанието при децата – момчета и момичета във възрастите 6-8 и 9-11 години. В програмата през последния ден, 3 юли, е включено състезанието на груповата акробатика във възрастите 6-12 и 7-13 години – женски двойки и тройки, смесени двойки, мъжки двойки и четворки.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)