Избрани Новини

Кампания "Да бъдеш баща" започва и в Гоце Делчев

В състезания и ролеви игри ще участват децата и техните бащи.

Трето основно училище от гр. Гоце Делчев ще се включи в Националната кампания „Да бъдеш баща“, съобщи училищният психолог Валентин Атанасов, цитиран от Дарик. На  12 юни 2016 г. (неделя) четвъртокласници от училището заедно със своите учители и родители, които подкрепят кампанията, подготвят поход до местността Топлицата край близкото  до града село Мосомище. Там край плувния басейн ще бъдат организирани състезания и ролеви игри, в които ще участват децата и техните бащи.

Обединение от 10 неправителствени организации, партньори в Националната кампания „Да бъдеш баща“, организира за четвърти път честване на Деня на бащата. Целта на кампанията е да постави фокус върху ползите от активното участие на бащите и важните за детето мъже,  в живота на децата за създаване на семейна среда без насилие и за пълноценно развитие на детето.

„Да бъдеш Баща” е част от световната кампания за бащина грижа MenCare, която се провежда в повече от 35 държави на 5 континента. Целта й е да подкрепя мъжете в ролята им на грижовни, справедливи, отговорни и неагресивни родители и настойници, за да подпомогне успешното развитие на децата и отношенията в семейството.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов