Избрани Новини

Благоевградчанката Кристин Иванова се окичи с английската корона на "Мис България”

22-годишната моделка живее в Лондон от 7 години с родителите си

Кристин Иванова от Благоевград спечели конкурса „Мис България” – UK, Лондон 2016, който се проведе в един от нощните клубове в английската столица. 22-годишната моделка живее в Лондон от 7 години с родителите си. Тя е родом от благоевградкия квартал „Струмско“, пише в."Вяра".

Кристин благодари на организаторите и на журито, отсъдило да сложи короната на глава си като победител в 10-ото издание на конкурса. Момичето и майка му напуснали през 2009 г. България и избрали Лондон за свой нов дом. Там вече ги чакал бащата на миската с разработен бизнес. В момента благоевградчанката е студентка. Смята, след като се дипломира, да се занимава с брокерство.

Сред журито бяха носителката на титлата „Мис Румъния” – Лондон 2016 Йоана Еа и Мис и Мисис България Свят Кристиана Костадинова. Криси дефилира в нощния клуб с официален тоалет и по бански костюм, като фигурата й сериозно се открояваше от тези на останалите претендентки, част от които определено бяха объркали конкурса. Фотомоделът от Благоевград не за първи път печели подобни конкурси. Преди години получи титлата „Мис Югозапад“, като тогава работеше за местна модна агенция.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов