Избрани Новини

Крейг Бейли - топ джазменът от Ню Йорк, пристига в Бургас

"Джаз в Бургас" 3 ще се проведе от 8 до 10 юли

В рамките на пет дни Бургас ще заживее в ритъма на джаза. Първата порция хубава музика ще дойде на 8, 9, 10 юли, когато на сцената на Експозиционен център "Флора" ще се качат едни от най-добрите български и чуждестранни джазмени.

Откриването на джаз фестивала ще бъде впечатляващо. Първият състав, който ще се качи в 20.30 часа на сцената е "Крейг Бейли квартет". Американецът Крейг Бейли е един от най-ангажираните джаз музиканти в Ню Йорк и заема мястото на водещ алт саксофон и флейта в Ray Charles Orchestra. Останалите членове на квартета са Костас Магинас - китара /Гърция/, Борис Таслев - контрабас, Димитър Семов - ударни и Петър Салчев - гост-вокал.

Веднага след тях с джаз настроение ще ни завладее триото на световноизвестния български пианист Събин Тодоров. В завладяващия музикален състав влизат още Веселин Веселинов - Еко /контрабас/ и Димитър Семов /ударни/.

Продължението на вълнуващото музикално изживяване "Джаз в Бургас" е на 3 и 4 август.

Продажбата на билети стартира от 13 юни /понеделник/ на касите на Експо център "Флора", НХК, Държавна опера - Бургас и мрежата на Евентим.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов