Избрани Новини

Жени ГЕРБ зарадва приемни родители и малчугани в Дупница

Подпомогнаха материално социално слаби семейства за празника на детето

По инициатива на координаторката на Жени ГЕРБ - Дупница Радослава Чеканска политическата организация на дамите в общината проведе поредната си инициатива в помощ на приемни родители и деца от социално слаби семейства. Дарителската кампания бе по повод 1-ви юни - Международния ден на детето.

Петнадесет малчугани на възраст от 2 месеца до 8 годинки получиха различни подаръци за детския празник. На бебетата и на най-малките деца бяха осигурени неща, които са от първа необходимост за отглеждането им и грижата за тях. Дамите от ГЕРБ - Дупница бяха осигурили бебешки столчета за хранене, детска люлка-шезлонг, креватче, проходилка, кошарка, ванички за къпане и различни дрешки за най-малките.

По-големите малчугани също бяха зарадвани с подаръци за празника им. На тях бяха подарени скейборди, комплекти маса и столче за учене, дрехи и обувки.

"Благодарим ви за поредния жест на солидарност и помощ, която ни оказвате. Това е сериозен разход за нас, родителите, а самите вещи са ни необходими за пълноценното отглеждане на децата. Зарадвахте много малчуганите и направихте празника им специален", благодариха родителите.

Приемните семейства пък поясниха, че част от подарените неща ще могат да бъдат използвани и при отглеждането на други деца.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов