Избрани Новини

Първи плувен турнир "Спартак" се проведе в Сандански

Всички отбори изявиха желание той да стане традиционен

На 21 и 22 май 2016г. в Спортен интернат – Сандански се проведе Първи плувен турнир „Спартак”. Турнирът беше организиран от ПК ”Вихрен” със съдействието на Спортния интернат и подкрепата на ПК”Сандански”. Участваха 23 клуба от страната с 320 състезатели от 9 до 25 годишна възраст, разделени в 4 групи.

Дъждът попречи на официалното откриване, предвидено с участието на генералния секретар на БФПС Таня Богомилова, представители на общинското ръководство и духовата музика. Турнирът започна директно със стартовете, предвидени по програма. Опитът от провеждането на държавни първенства помогна за добрата организация и гладкото протичане на състезанието. Състезателите – от най-малките до мъже и жени, дадоха всичко от себе си. Дъждовното и хладно време, дори земетресението не попречиха за постигането на високи лични резултати.

Победителите получиха медали,а всички участващи – много положителни емоции. Турнирът бе една добра проверка за започващите държавни първенства. Всички отбори изявиха желание той да стане традиционен.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов