Избрани Новини

Голям битка с красиви яйца се разрази в Полена

Козунаци и питки похапнаха присъстващите на празника

Децата от детската градина и Неделното училище в Полена сътвориха чуден празник в началото  на Светлата седмица. Великденска изложба с конкурсен характер организираха за празника. Пухкави козунаци и питки се съревноваваха в категориите най-вкусно и най-красиво тестено изделие. Отличени бяха победителите. Журито се затрудни от приготвените от децата пъстри яйца, но избра най- красивите. Писани, украсени с цветни лепенки, с листенца и цветенца изобилстваха на красиво подредената маса.  
Уникален козуначен надпис „Полена” красеше масата, подредена с много желание от децата. Всички победители получиха награди от кмета на Полена Веселин Топузов, а най-малките от група „Мики Маус” си тръгнаха с два коша играчки, с които да се забавляват в детската градина.
Голяма битка с красивите яйца се разрази между децата, а накрая бе излъчен и победител, малко шарено яйчице, което бе боецът с над 20 счупени яйца. 
С много песнички, стихотворения и поучителни истории за Възкресението отпразнуваха Великден на площада в Полена, а милите изпълнения на децата развълнуваха  присъстващите, съобщава още simitli.info. 


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов