Избрани Новини

Димитър Рачков, Любо Нейков, Деси Бакърджиева с феноменалната комедия „Вражалец“ в Пловдив

Мисия Пловдив

26-04-2016, 10:06

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Димитър Рачков, Любо Нейков, Деси Бакърджиева, Светлана и Христо Бонин в цялата си стихия! Феноменалната комедия „Вражалец“ на Ст. Л. Костов ще гостува в Пловдив на 06 юли 2016г  (сряда) в Летния театър, парк Бунарджика от 20:30 часа.

На 06 юли в Пловдив ще се играе 230-тото представление, доказателство за изключителния успех на постановката. Талантливата игра на Димитър Рачков, Любо Нейков и останалите актьори предизвиква невъобразим смях и гарантира изключителната дълголетност на постановката.

Всичко се случва в китно българско селце, където кметът, попът и други видни съселяни са обладани от идеята да забогатеят под въздействието на пристигналия вражалец. Невероятният комедиен талант на Ст. Л. Костов ги заплита в изключително смешни ситуации, а играта на любимите комедийни актьори превръща постановката в непрестанен извор на бурен смях и забава.

Най-голямото достойнство на постановката е отново умението на театрална формация „Мелпомена“ да превърне класиката на Ст.Л.Костов в актуален продукт.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов