Избрани Новини

Никос Вертис с ритуално парти преди концерта си у нас

Мегазвездата разкри тайната на харизматичното си сценично присъствие

25 музиканти, сложна сценична конструкция на няколко нива, лазерно шоу и мега звук – това очаква феновете на Никос Вертис на първото му грандиозно шоу у нас на 16 юни в Арена Армеец.

Преди дни гръцкият певец даде първите си интервюта пред българските медии и в тях разкри тайните на харизматичното си сценично присъствие, което му печели не само първите места в класациите за най-желан гръцки ерген, а и световна слава.

„2 часа преди концерт с моите музиканти и целия ми екип се събираме и си устройваме  малък празник“ - разкрива Никос и уточнява, че на специалните партита не присъства тежък алкохол, а само първокласна лека храна и в редки случаи – вино. „Целта е да отпразнуваме живота и да повдигнем максимално настроението си. Ако се получи, когато се качим на сценатаq заразяваме с тази емоция и публиката!“ - убеден е той.

Никос Вертис е популярен от Мелбърн, Сидни и Ню Йорк до Тел Авив и Лондон с невероятните спектакли, в които не само пее и свири виртуозно на бузуки, а и успява да изправи публиката на крака, да я разплаче и да я накара да танцува. Емоциите винаги са двупосочни: „Никога не си гледам часовника на сцената“ - категоричен е Никос. „В началото, когато се изправя на сценатаq прожекторите светят пред мен и е едно и също дали в залата има 2000 или 200 000 човека. Когато чуя аплодисментите обачеq пулсът ми се учестява, започвам да дишам бързо, все едно ме залива океанска вълна, не може да се опише и овладее това чувство. Шоуто е 2 часа, аз оставам на сцената още един – тотално съм подвластен на емоцията“ – призна Никос Вертис.

Мегазвездата ще пристигне у нас с над 30 човека антураж, но най-пикантните подробности около шоуто си ще запази в тайна до последно.

Билетите за концерта му в Арена Армеец се разпродават бързо, което говори за безпрецедентния интерес към него от българските му почитатели.

Концертът на Никос Вертис се осъществява с медийната подкрепа на Balkanika Music Television, FEN TV, Радио Веселина, Евроком, Телеграф, Монитор, Blitz.bg, Dir.bg, Стандарт,  Аctualno.com, Sofialive.bg, Eva Attica, Netinfo, Kafene.bg, live-magazine.eu, Snews.bg, Iwoman.bg и Метрореклама и в партньорство с Pulse и Paradise Mall.

Билети – в мрежата на Eventim.bg (бензиностанции OMV, The Mall, Технополис, Техномаркет, Български пощи) и онлайн на  www.eventim.bg.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)