Избрани Новини

Детски летни голф лагери отново в голф клуба в Разлог

Ще започнат след края на учебната година

Децата, чиято страст е голфът или имат интерес към тази игра, могат да се възползват от летните голф лагери, които ще започнат след края на учебната година.

Комплекс „Пирин Голф &Кънтри Клуб“ за поредна година организира детски голф лагери, като основната цел е да сбъдне една незабравима детска ваканция, изпълнена с много игри и разходки сред природата. Същевременно с това предлага и високо ниво на голф обучение на български и английски език, организация на свободното време и намиране на нови приятели.

Образователната програма е организирана и се провежда от квалифицирани голф инструктори от страната и чужбина, които работят в екип с професионален възпитател и екипа на голф игрището в Разлог.

Курсът на обучение е интензивен – 36 часа за период от 1 седмица и е разработен на базата на детски голф курсове. По време на курса голф треньорите разговарят с децата на български и английски език.

От началото на курса до неговия край, голф инструктор следи прогреса на всички деца в групата и изготвя доклад. Този доклад се прилага към профила на всяко дете. В края на обучението се провежда голф турнир. Всички деца получават грамота за участие в детския голф лагер.

По време на лагера децата развиват и използват основни добродетели: честност, справедливост, смелост, толерантност. Децата се учат да бъдат съпричастни към общите проекти, да работят в екип и да изразяват свободно мнението си.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов