Избрани Новини

Абсолвенти се дипломираха от Философския факултет на ЮЗУ

231 получиха дипломите си

231 бакалаври и магистри- възпитаници на Философския факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“, получиха дипломите си за висше образование. На тържествената церемония днес бяха отличени и 14-те отличници на випуск 2015.

Деканът на Философския факултет доц. д-р Борис Манов откри тържеството и поздрави абсолвентите, завършващи специалностите Философия, Социология, Политология и Психология.

"Днес вие напускате Философския факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“, авторитетно висше училище, което тази година чества своя 40-годишен юбилей. През тези четири десетилетия университетът се нареди сред водещите в страната. Можете да изпитвате гордост и удовлетворение от факта, че завършвате акредитирани и авторитетни специалности, в които обучението се извършва според европейските стандарти и което ви гарантира признаване на постигнатото навсякъде по света“, каза пред студенти и гости доц. д-р Борис Манов.

            Дипломите на отличниците връчи зам.-ректорът на Югозападния университет „Неофит Рилски“ доц. д-р Георги Апостолов и им пожела много здраве, късмет и професионални успехи и от името на ректора на Югозападния университет „Неофит Рилски“ доц. д-р Борислав Юруков.

Първа получи дипломата си отличничката Аксения Ангелова, която завършва следването си с успех 5.94.

"Не забравяйте, че връчването на дипломата не е краят на пътя, а неговото начало. Нашата мисия продължава , а тя е да не утоляваме никога жаждата за знания. За мен е чест и привилегия да се нарека випускник на Философски факултет на Югозападен университет „Неофит Рилски"", каза по време на церемонията отличничката на випуска Аксения Ангелова.

Сред отличниците е и председателят на Студентския съвет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Емелина Заимова, която получи магистърска степен по Криминална психология.

Специален музикален поздрав към абсолвентите отправиха петокласничката Александрина Механджийска, ученичка във Второ основно училище „Димитър Благоев“ и децата от Школата по народно пеене към Обединен детски комплекс – Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов