Избрани Новини

ЮЗУ студенти почерпиха опит от радиоводещия Симеон Колев

Това е поредната среща от цикъла "Тайната на успеха“

Бившият възпитаник на ЮЗУ „Неофит Рилски“ и радиоводещ Симеон Колев се срещна със студенти от благоевградския университет, за да сподели своя път към успеха. Десетки студенти присъстваха на поредната среща от цикъла „Тайната на успеха“ и с интерес изслушаха историята на радиоводещия.

„Университетът може да ви даде диплома, но вие сами трябва да се усъвършенствате, за да успеете. И не забравяйте, че студентството не е само партита“, каза пред студентите бившият възпитаник на ЮЗУ „Неофит Рилски“.

„Югозападният университет „Неофит Рилски“ и специалността, която завърших ми дадоха много, дадоха ми увереност, за да поема по професионалния си път“, сподели още Симеон Колев.       

Радиоводещият определи срещата си със студентите от Югозападния университет като най-хубавото нещо, което му се е случило през тази седмица.

Симеон Колев завършва специалност „Политология“  в Югозападния университет „Неофит Рилски“. Любовта към радиото водещият открива в Благоевград, където прави и първите стъпки в журналистическата кариера. Работата в благоевградското радио „Аура“ дава тласък на развитието му като водещ. Той е един от любимите радиоводещи, които вдъхновяват слушателите си с позитивизъм. Бившият възпитаник на благоевградския университет е водещ на сутрешното шоу „Стартер“ в БГ радио. Той е водещ и на единствената в българския ефир интерактивна телевизионна игра „Изпитът“.

През малкото свободно време, с което разполага, Симеон Колев пише статии и се отдава на семейството, сблъсквайки се с отговорностите на млад баща. Тези отговорности му помагат да напише книгата „Мисия татко“, която е в съавторство с Жюстин Томас.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов