Избрани Новини

ГЕРБ - Плевен изключи Цветелин Цветанов от структурата си

Това се е случило на спешно заседание снощи

На спешно извънредно заседание снощи общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Плевен е решило да изключи Цветелин Цветанов от структурата на партията в града.

"Цветанов е член на общинската структура на ГЕРБ в Плевен от 2011 г. Тогава е прехвърлен от общинската структура на партията в град Севлиево", заяви общинският лидер Мартин Митев на пресконференция в пресклуба на БТА. Прехвърлянето е станало по негово желание.

"Има един основен момент в правото, че всеки е невинен до доказване на обратното. Това, което научихме от медиите и официалното изявление, ни даде повод да свикам спешно заседание на общинското ръководство, за да обсъдим въпроса и фактите, които са ясни до момента по случая. Взехме решение за изключването на г-н Цветанов от структурата в Плевен поради достатъчно информация за несъвместими с ценностите и морала на партията действия или бездействия от негова страна. Не можем да носим отговорност над неговите индивидуални действия и изяви. Не можем да застанем зад нито един наш член, който с действията си, умишлено или неумишлено, уронва достойнството на нашата партия", допълни Митев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов