Избрани Новини

Бионсе готова за развод с Джей Зи

За проблеми в звездното семейство се говори отдавна

Световните медии са единодушни, предстои развод между Бионсе и Джей Зи. Връзката им не върви отдавна. В продължение на няколко месеца двойката страда от постоянни скандали. Източници близки до семейството разказват за бурни пререкания наситени с крясъци и потрошена посуда (вероятно скъпа). 

Свидетели докладват, че на няколко пъти Бионсе дори е изхвърлила от прозореца на своя луксозен дом дрехи на съпруга си, като настоявала с викове той да напусне домът и живота й.

Приятелите на звездната двойка не са изненадани от новината за предстоящия развод. Според мнозина, съжителството на Бионсе и Джей Зи изглеждало като вулкан. Но напоследък тази планина се е събудила и започва да изхвърля лава в екстремни количества. 

Не е чудно, че на неотдавнашна парти вечеря, организирана от продуцента за приятели, двамата със жена му не са си обелили дори една дума, а самият домакин изчезнал в средата на вечерта, оставяйки жена си насаме с гостите. Бионсе била силно разстроена от поведението на съпруга си.

Въпреки това, певицата също често сама налива масло в огъня. На една светска вечеринка тя прекалила с коктейлите и свалила от пръста си венчалната халка, обявявайки публично, че семейството й е пред разпад.

"Стига ми толкова! Развеждам се!"- Извикала Бионсе. За щастие нейните асистенти бързо я отвели, спасявайки я от повече грешки. 

Според близките до певицата, причината за раздора в семейството на звездата е ревността. Продуцентът Джей Зи постоянно е заобиколен от млади изпълнителки, които няма как да не дразнят сприхавата Ноулс. И разбираемо, на коя жена ще се понрави да бъде изтласкана от досадни съперници наобиколили съпруга й? 

За да изрази протеста си, Бионсе решила да се премести временно в друга спалня на луксозния дом на двойката в Калифорния.

В същото време, в обществото, семейството продължават да се представят за идеална двойка. Джей Зи изпраща на жена си цветя, Бионсе признава любовта си към него от сцената.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов