Избрани Новини

Радо Янков: Кристалният глобус тежи 10 кг, но тренировките много повече

Световният шампион по сноуборд бе награден от ПИБ с чек за 10 000 лева, неговия треньор с 5000 лв

В централният офис на Първа Инвестиционна Банка отново се състоя мило тържество. Носителят на Кристалния глобус и световен шампион по сноуборд Радослав Янков и неговият треньор Георги Атанасов бяха наградени с чекове съответно за по 10 000 и 5 000 лева.

Наградите на състезател и треньор бяха връчени от Васил Христов, главен изпълнителен директор и председател на УC на ПИБ.

„Последният път се видяхме отново на това място и то ви донесе късмет. Пожелавам отсега нататък да получавате много чекове, не само от нас”, се обърна Васил Христов към Радослав Янков и неговия треньор Георги Атанасов.

Треньорът Георги Атанасов получи и специален медальон по-случай раждането на неговото дете,за което той благодари с думите:"Щастливите моменти дойдоха едновременно".


Радослав Янков сподели още:"Кристалният глобус тежи 10 кг. Не е лек. Но тренировките тежат много повече"

" С моят треньор изгледахме отново спусканията. Радвам се,че във всички тях успях да заема място на финалите", добави Радосляв Янков.


"Наистина,когато един спортист е на върха, задържането там е много по-трудно от изкачването. Затова трябва да се влагат още повече усилия за да бъдат запазени високите постижения", допълни Радо Янков.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов