Избрани Новини

Академия за лидери бе открита в Гоце Делчев

Отвори врати новият Международен образователен бизнес център

Академия за лидери отваря врати в новия Международен образователен бизнес център, който бе открит в Гоце Делчев. В академията млади хора от цялата страна и чужбина ще бъдат подготвяни за бъдещите си успехи в живота и за кандидатстване в западни университети. Преди години американския милиардер Доналт Тръмп нашумя със свой подобен проект зад океана, който провокира създаването на академии от този тип в цял свят.

Проектът на братята Мариян и Георги Темелкови и техни партньори е само част от дейностите, които ще се развиват в новия център, където са предвидени освен помещения за обучения и такива за развиване на бизнес, галерия, фитнес и дори спа център. Младите предприемачи определят начинанието си като една реализирана мечта, след като през 2006 те закупиха сградата на минералната баня от община Гоце Делчев и изминаха дълъг път, докато я реиновират и стигнат до нейното откриване.

Церемонията по откриването бе уважена от кмета на Гоце Делчев Владимир Москов, който преряза лентата заедно с младите бизнесмени. Генералният мениджър на Viber за Централна и Източна Европа Атанас Райков също присъства на откриването на Международен образователен бизнес център в Гоце Делчев. 

Като част от събитията по промотирането на центъра бе подредена и прекрасна изложба на известния гръцки художник Янис Нику, която ще може да бъде разгледана през тази седмица.

Сред поканените бяха и други ВИП гости от южната ни съседка. Това показва за първи международен интерес към академията за лидери, която започва работа. 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов