Избрани Новини

Сигнал до Plevenutre.bg: Бездомни кучета нападат хора в Плевен

За това ни информира потърпевша плевенчанка

Глутница бездомни кучета нападат случайно преминаващи граждани в района на ул. "Рила" в Плевен. Сигналът бе подаден до Plevenutre.bg от пострадала наша читателка.

"На 3 март се прибирахме с детето ми, живеем в къща. От известно време в района върлува група от 4-5 кучета, тъй като някои от жителите там ги хранят. На няколко пъти им отправяхме забележки да не го правят, но резултат нямаше. Към 19.00 часа в четвъртък минавахме отново по ул. "Рила", прибирахме се от тържеството на Панорамата и кучетата ни излязоха озверели. Започнаха да лаят, а едно от тях посегна към чантата ми, захапа я и започна да я дърпа. Детето се разплака, а аз се развиках. Добре, че зад нас вървеше един мъж, който ни се притича на помощ и ги разгони", разказва Ивайла Любенова.

Жената твърди, че с нищо не са провокирали животните и това не е първият подобен случай. Имало и подадени жалби. Тя допълва, че когато са гладни, кучетата ставали свирепи и се нахвърляли върху всеки. Още по-притеснителното за нея е, че наблизо има детски парти клуб.

"Трябва ли нещо крайно да се случи за да се вземат някакви мерки?", пита нашата читателка.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов