Избрани Новини

Шампион по бокс преби младежи в центъра на Гоце Делчев

В болница със счупен нос и травми по главата и тялото е настанен Димитър Игнатов

Двама младежи, на 19 и 21 години, от Гоце Делчев са настанени в хирургичното отделение на МБАЛ „Иван Скендеров” със сериозни контузии след среднощно меле в центъра на града.
Разправията тръгнала между Ибрахим Мандев от Блатска, за когото се коментира, че е бил шампион по бокс и съселянина му Мустафа Дагъров, от една страна, и две момчета от Гоце Делчев - Димитър Игнатов, на 19 г., и Димитър Славков, на 21 г.
Веднага на мястото на боя пристигнали дежурни полицаи от РУП - Гоце Делчев, които усмирили биещите се, съобщава struma.bg.

В ареста на полицията в Гоце Делчев с полицейска заповед до 24 часа са задържани боксьорът Ибрахим Мандев и Мустафа Дагъров. В МБАЛ „Иван Скендеров“ със счупен нос и травми по главата и тялото е настанен Димитър Игнатов, а Димитър Славков е приет в болничното заведение с комоцио вследствие на нанесения му побой.

И четиримата, според първоначалната информация, преди мелето са били в една от дискотеките, която се намира до Дома на културата, което предполага, че скандалът между момчетата е започнал още там и се е пренесъл по-късно навън.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)