Избрани Новини

Цветан Цветанов: Нa изборите в село Хвостяне ГЕРБ ще постигне такъв резултат, който да не оставя усещане , че силите са изравнени

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.председател на партията бе на предизборна среща в Хвостяне

"Нека на изборите на 13 март в село Хвостяне кандидатът на ГЕРБ Сейхан Ахмедов постигне такъв резултат, който да не остави усещане, че силите са изравнени", това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов по време на предизборна среща в село Хвостяне, община Гърмен. Заедно с него в Хвостяне бяха народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград  Даниела Савеклиева и народният представител от  Гоце Делчев Георги Андонов.

„ГЕРБ трябва да покаже и след тези частични избори, че е номер едно. В Гърмен вече говорим за сериозно и устойчиво присъствие на нашата партия. Началото беше трудно, но благодарение на вашата активна роля промяната вече е възможна”, обърна се към присъстващите Цветан Цветанов. Зам.председателят на ГЕРБ подчерта, че правителството начело с Бойко Борисов е стабилно. „Ние от партия ГЕРБ искаме да правим политики, да градим, да показваме още видими резултати”, заяви Цветан Цветанов. Той посочи, че днес повече от всякога страната ни се нуждае от стабилност, защото регионът е дестабилизиран от бежанската вълна. Цветанов подчерта, че след  тези избори новоизбраният кмет на селото, който той е убеден, че ще е от ГЕРБ, съвместно с новата местна власт ще направи така, че в селото да се намали противопоставянето.  „Омразата трябва да спре да бъде част от политиката”, категоричен бе Цветан Цветанов.

По време на срещата жители от селото поставиха проблема с изкупната кампания на тютюна. Зам.председателят на партията коментира, че правителството, начело с Бойко Борисов, полага максимални усилия да се изкупи тютюна и този проблем да бъде разрешен. Народният представител от ГЕРБ Георги Андонов допълни, че парламентът е гласувал промени в Закона за тютюна, с които ще се създадат арбитражни комисии към Дирекциите по земеделие. „Тези комисии ще дават становища в седемдневен срок при спорове между фирмите и тютюнопроизводителите. Новите промени ще влязат в сила следващата година”,  уточни Георги Андонов.

Даниела Савеклиева призова хората на  13 март да гласуват за най-добрия кандидат за кмет на селото - Сейхан Ахмедов. „ Сигурна съм, че ще се поздравим с победа, защото вие поискахте преди време промяна и я постигнахте. След като Сейхан Ахмедов предишните четири години доказа, че е един добър кмет, сега трябва да му дадете възможност отново да продължи да работи за Хвостяне, за по-доброто бъдеще на вас и на децата ви”, каза Савеклиева.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов