Избрани Новини

МГЕРБ ще проведе VII-ми Зимен университет "#МБългария“

Евродепутати от ЕНП/ГЕРБ ще разговарят с младежите по темата "Европа на кръстопът – хуманна или оцеляваща“

МГЕРБ ще проведе VII-ми Зимен университет „#МБългария“ днес и утре в Сандански. На мероприятието ще бъдат обсъдени теми, свързани с предизвикателствата пред местното и държавното управление, секторните политики на партията и предстоящи инициативи. Ще бъде разисквана и българската дипломация в контекста на международната политическа обстановка.

Форумът ще бъде открит от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, от кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов, кмета на Сандански Кирил Котев, представителя на Фондация „Ханс Зайдел“ Богдан Мирчев, народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева и от председателя на МГЕРБ и депутат Георг Георгиев. По време на седмия Зимен университет на МГЕРБ ще бъдат проведени редица дискусии, водени от председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева, министърът на земеделието и храните Десислава Танева,  председателят на парламентарната Комисия по външна политика Джема Грозданова и вицеадмирал Пламен Манушев – зам.председател на външната комисия.

Евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ ще разговарят с младежите от МГЕРБ по темата "Европа на кръстопът – хуманна или оцеляваща“ . По време на панела участниците ще могат да зададат въпросите си към българските членове на Европейския парламент.

Седмият зимен университет на МГЕРБ започва от 9:00 часа днес в парк-хотел „Пирин“ в гр. Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов