Избрани Новини

Пенсионер, блудствал с дете, получи условна присъда

Крими

17-02-2016, 13:45

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Подсъдимият е осъждан, но реабилитиран по право

57-годишният варненец Кр. И.,блудствал с 12-годишно дете, получи условна присъда. По време на съдебното заседание във Варненския районен съд той поиска делото срещу него да се гледа при условията на съкратеното съдебно следствие и бе осъден на наказание две години лишаване от свобода с четиригодишен изпитателен срок. Кр.И. ще заплати 5000 лева глоба.

Подсъдимият е пенсионер по болест и изкарвал прехраната си с продажба на риба пред големите търговски вериги във Варна.Така се запознал със семейството на пострадалата шестокласничка, които били редовни негови клиенти. На 4 май 2015 г. 12-годишната дъщеря на семейството се прибирала от училище, когато видяла подсъдимия, който продал последната си риба и решил да я придружи до входа, където живеела.

Под предлог че носи риба за техен съсед, той влязъл с детето във входа и извършил блудствени действия, като го опипвал и отправял сексуални предложения. Когато се прибрала в дома си, ученичката треперела, била разстроена и споделила за случилото се с майка си.

Подсъдимият е осъждан, но реабилитиран по право.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов