Избрани Новини

"Германея" отложи лагер на Паничище

Калин Гелев: Целта е оставане в групата

Отборът на "Германея" Сапарева баня не се възползва от подсигурения от кмета на града Калин Гелев едноседмичен лагер в курорта Паничище. Причина за това е ангажираност на част от играчите. Сапаревобанци закъсняха със зимната подготовка, след като в началото на тази година бе подменен почти изцяло отбора, а досегашният наставник Николай Николов бе освободен. Сега начело на тима е Георги Начов, а негови помощници са Костадин Джоргов и Крум Крумов.

През тази пролет в "Германея" ще разчитат основно на футболисти от школата, за разлика от последните 5-6 години, когато в тима се подвизаваха играчи от Благоевград, Кюстендил и Дупница.

"Знам, че ще бъде трудно, но това е политиката ни. Целта е оставане в групата", заяви кметът на Община Сапарева баня Калин Гелев. 

Първенството на В-Югозападна футболна група се подновява на 21.02.2016 година. След мачовете през есента отборът на "Германея" е на 15-то място с 12-точки, като след него в класирането са "Балкан" със 7-точки и "София" с 6-точки. От групата на този етап изпадат два отбора, като единият е "Локомотив" Сф.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов