Избрани Новини

Турски студент в Благоевград преряза вените си за втори път в рамките на 48 часа

Крими

24-01-2016, 13:45

Снимка:

общинско радио

Автор:

bladoevgradutre

Всичко от Автора

Младежът бе открит в локва кръв в местен хотел и се наложи

Тежка семейна драма разстрои до краен предел приятелите на 24-годишния турски студент в Благоевград, който снощи направи поредния си опит за самоубийство, прерязвайки си вените втори път за 48 часа, съобщи struma.com. Младежът бе открит в локва кръв в местен хотел и се наложи да се разбие вратата, за да бъде спасен животът му за втори пореден път.

Само преди ден, той отново сряза вените си пред очите на приятел, попадна в Спешно отделение, посвестиха го и часове по-късно отново се върна там. Случаят, който е прецедент на територията на областния център разтърси всички, които познават момчето.

Според приятелите му той страдал неистово заради тежко заболяване на брат си, обвинявал, се страхувал се за живота му, това разказал един от приятелите му пред лекарите в отделението. Първият път, когато посегнал на живота си, били на заведение, пийнали и той се разприказвал. През сълзи обяснил за какво е страданието му, покъртителният му разказ, разстроил неговия приятел и докато той изпуши една цигари навън, върнал се и видял 24-годишния с прерязани вени.

Закарали го в Спешно отделение, лекарите спасиха живота му. Вчера отново мрачното му настроение се върнало и той внезапно напуснал компанията си, настанил се в хотел, изключил телефоните си. Около 19 часа момчетата и момичета, които цял ден били с него започнали издирването му, някой чул, че той прави резервация по телефона във въпросния хотел. Тръгнали натам. На рецепцията ги упътили към стаята му. Тропали, викали, но нищо.

Тогава се намесил собственикът, който извикал полиция. Разбили стаята и открили младия мъж окървавен

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)