Избрани Новини

Влак дерайлира край гара Дупница

Новините

23-01-2016, 10:33

Снимка:

blagoevgrad.utre.bg

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Трака-трака, иде влакът... (галерия)

Няма прекъсване на движението на пътническите влакове

Вагони на товарна композиция са дерайлирали в района на гара Дупница. Няма прекъсване на движението на пътническите влакове, съобщиха от пресцентъра на БДЖ.
Около 00:05 часа на входните стрелки на гара "Дупница" дерайлират девет вагона от товарен влак на „БДЖ – Товарни превози” ЕООД. Композицията е съставена от общо 13 вагона и е превозвала цимент. На мястото на инцидента са представители на „БДЖ – Товарни превози” ЕООД и Национална компания „Железопътна инфраструктура”, които извършват оглед за установяване на причините за дерайлирането на вагоните.
Движението на пътническите влакове в участъка не е преустановено.

Няма пострадали при железопътния инциденти край Дупница, съобщава за радио „Фокус“ говорителят на Областна дирекция на МВР – Кюстендил Катя Табачка. Сигналът за инцидента е подаден шест минути след полунощ. При инцидента част от влаковата композиция е излязла от релсите и се е обърнала. На място е извършен оглед от служители на Районно управление – Дупница. Причините, довели до железопътното произшествие, се изясняват. Предстои образуване на досъдебно производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)