Избрани Новини

Трима разбиха главата на студент в Благоевград

С хематом и рана на главата в областта на веждата пребитият е приет в благоевградската болница

23-годишният А. Стоянов, студент в Югозападния университет в Благоевград, е нападнат и пребит миналата вечер от свои „приятели“. Екшънът се разиграл около 23,20 часа в района на градската градина, в междублоковото пространство зад Областната управа в центъра на града, пише struma.bg.

Младежът, който работи в свободното си време като мебелист към известна фирма в района, взел назаем пари от свой приятел, като обещал да ги върне в сряда до обяд. Но същия ден се разбрали за по-късен час. Вечерта А. Стоянов пристигнал на уговорената среща сам, тогава неочаквано е нападнат от трима биячи, младежи, които добре познава.

Те му се нахвърлили с юмруци, при побоя е разцепена главата му, с хематом и рана на главата в областта на веждата пребитият е приет в благоевградската болница. След оказаната първа помощ от спешен екип и направени изследвания е установено, че няма сериозна травма на главата, и е освободен. Запознати коментираха, че побоят над младежа е заради 30 лв.

Пребитият е заявил, че внася жалба в полицията, както и че ще търси консултация при съдебен лекар. Служители от Първо РУП - Благоевград работят по случая.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов