Избрани Новини

Спасеният с хеликоптер Али Папучи от Хвостяне живее втори живот

Това стана благодарение на бързата и хуманна реакция на хеликоптера на "Активна грижа"

Благодарение на бързата и хуманна реакция на хеликоптера на "Активна грижа" премазаният от тежка преса в "Пиринпласт" в Гоце Делчев - Али Папучи живее втори живот, съобщи infomreja.bg.

„Вие ми дадохте шанс за живот, вие ми дадохте време да бъда с близките си“, сподели развълнуван Али Папучи от гърменското село Хвостяне, който, придружаван от съпругата и сина си, лично отиде да благодари на спасителите си от застрахователната компания "Лев Инс" в офиса им в Гоце Делчев.

54-годишният работник, който бе спасен с хеликоптер след тежка трудова злополука в завода за пластмасови изделия в Гоце Делчев, се възстановява успешно и вече е на крака.

Али Папучи живее втори живот, след като в началото на месец юли миналата година тежка щанц преса буквално премаза част от главата и тялото му, докато извършваше настройки на машината. Пострадалият мъж бе откаран в Спешния център в Гоце Делчев в много тежко състояние, с черепно-мозъчна и гръдна травма. Веднага след инцидента ръководството на предприятието поиска съдействие от въздушните екипи на застраховка „Активна грижа“ на „Лев Инс“. Светкавично бе създадена организация и хеликоптерът, с медицински екип на борда, кацна в Гоце Делчев и го транспортира в „Пирогов“, където животът на премазания работник бе спасен. 

В момента Али Папучи се радва на внучето и семейството си в родната им къща в гърменското село Хвостяне.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)