Избрани Новини

Осъдиха проститутка от главен път Е-79 на труд

Новините

14-01-2016, 10:00

Снимка:

zadupnitsa.com

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Травестит плаща 1000 лева глоба

Глобиха 52-годишна проститутка с 1000 лева

Пробация и 150 часа безвъзмезден обществено полезен труд постанови състав на дупнишкия съд

Пробация и 150 часа безвъзмезден обществено полезен труд постанови състав на дупнишкия съд за проституираща по главен път Е-79 жена, съобщи на сайта си правораздавателното ведомство, съобщава "Труд".

Самата жрица на платената любов Т. П. признала, че през продължителен период от време - от 23 октомври 2014 г. до 31 март 2015 год. в района на разклона за бившата Петролна база край Кочериново "получавала нетрудови доходи по неморален начин, осъществявайки сексуални контакти с мъже срещу заплащане". Като пълнолетна и трудоспособна не е сключила трудов договор или като самоосигуряващо се лице и не е регистрирана в Бюрото по труда, отбелязва в решението си съдът.

Жената, за която информирани казват, че е от Ботевград, а живее в Благоевград и се грижи за детето си и е изрядна майка, сключила споразумение с прокуратурата и решението на съда е окончателно. Тя ще работи 150 часа в продължение на една година по разпореждане на пробационната служба в град Рила, вероятно ще мете улиците и парковете, казаха съдии.

 Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден