Избрани Новини

Заловиха шестима с канабис и амфетамин

По случаите са образувани бързи полицейски производства

За три проверки с шестима задържани притежатели на наркотични вещества през почивните дни, съобщават днес от ОД на МВР в Добрич.

На 25 декември, около 20:15 часа по ул. „България” в град Добрич е извършена проверка на С.Г. (20 г.), С.Й. (20 г.), Л.Л. (19 г.) и А.К. (20 г.), и четиримата от град Добрич. В тях   е открита суха тревна маса с приблизително тегло 2,3 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис.

 На 26 декември, около 17:50 часа в района на ж.к. „Добротица” в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация с водач Т.П. (22 г.) от град Добрич. В хода на проверката са открити и иззети по надлежния ред суха тревна маса с приблизително тегло 3,1 грама реагираща на наркотичното вещество канабис и 4,8 грама амфетамин.

 На същата дата отново в района на ж.к. „Добротица” е извършена проверка и на лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. В дрехите на водача на колата са открити и иззети суха тревна маса с приблизително тегло 1,2 грама реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис и бяло прахообразно вещество с приблизително тегло 0,2 грама амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Г.К. (29 г.) от град Добрич.

По случаите са образувани бързи полицейски производства в Първо РУ МВР Добрич.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов