Избрани Новини

Над 3000 от Пиринско чакат смартфон от данъчните

Победителят ще бъде изтеглен на живо в предаването на БНТ "Денят започва с Георги Любенов“

НАП дава първата награда от лотарията с бележки в неделя. Близо 4 млн. касови бележки за 53 млн. лв. участват за награди.

На 20 декември (неделя) ще стане ясно кой е първият късметлия в лотарията на НАП и Министерството на финансите  с касови бележки. Победителят ще бъде изтеглен на живо в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“. Спечелилият ще се сдобие с нов модерен смарт телефон с четири-ядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл. До края на играта НАП ще раздаде общо 65 награди. Всяка седмица ще се връчва по един смарт телефон, всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор, а голямата награда - лек автомобил, ще бъде изтеглена по Коледа догодина.

До момента сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен близо 6 млн. пъти, регистрирани са близо 4 млн. касови бележки на обща стойност 53 млн. лв.

В област Благоевград активните потребители на сайта са над 3100, те са регистрирали в играта повече от 134 000 касови бележки на обща стойност над 2 млн. лева.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)