Избрани Новини

Поне трима нови започват зимна подготовка с Черно море

Марчин Буркхардт си тръгва след края на сезона

Поне трима ще са новите футболисти, които ще започнат подготовка с Черно море след Нова година, съобщиха за varnautre.bg от ръководството на клуба. До момента не се знае имената на играчите и на какви позиции ще са те, но почти сигурно става въпрос за чужденци. На "Тича" многократно са разговаряли с родни футболисти, които обаче поставят доста солидни финансови условия. Именно затова Никола Спасов се е насочил към легионери.

Вече е ясен и първият футболист, който ще напусне "моряците" след края на сезона. Това е Марчин Буркхардт, който има хронични проблеми в глезена, които могат да бъдат отстранени единствено чрез операция. Полякът вече е разговарял с ръководството на клуба, като двете страни са постигнали договорка халфът да тренира с моряците" до края на годината. Именно затова Марчин не попада в групата за срещите от първенството.

В същото време лагерът на Черно море в Турция остава под въпрос. В момента на "Тича" изчаква развой на събитията в южната ни съседка, и дали конфликтът с Русия ще бъде решен окончателно. От клуба не отхвърлят възможността подготовката в Алания да отпадне и Черно море да се готви за пролетния полусезон във Варна или ще поеме към друга дестинация.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов