Избрани Новини

Наджи Шенсой: За кратко време Пирин показа, че не е аутсайдер

Силно се надявам на още по-гореща подкрепа от нашата публика

„За Локомотив (Пловдив) мога да кажа, че раненият лъв винаги е опасен. Паднаха миналата седмица от Черно море, преди това от Левски и ще бъдат много амбицирани срещу нас. В отбора им има много опитни футболисти, но мотивацията им варира. Могат да бият всеки в „А“ група, но могат и да паднат от всеки“, заяви треньорът на Пирин Наджи Шенсой на пресконференция в Благоевград.
 
Двубоят между двата отбора е утре, 3 декември, от 17:30 часа на стадион „Христо Ботев”.
 
 „Преди по-малко от два месеца Пирин беше в много трудна ситуация. За кратко време показахме, че не сме аутсайдери. Разликата между нас и директният ни противник – Монтана“, беше 8 точки, сега е 3. Доказахме и срещу големите отбори и срещу директния ни противник, че сме отбор, който заслужава да е в „А“ група. Силно се надявам на още по-гореща подкрепа на публиката, защото тя е 12-ият ни играч, най-важният ни помощник в шампионатните двубои“, заяви Шенсой.
 
Треньорът уточни, че в състава на „орлетата“ има само един контузен играч. Емил Виячки е претърпял операция и за него сезона приключи. Всички други играчи са на разположение.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)