Избрани Новини

Благотворителен Коледен базар организират Жени ГЕРБ – Плевен

Ще бъдат изложени ръчно изработени сувенири, картички, украси и рисунки с коледна тематика

Във връзка с предстоящите Коледни празници Жени ГЕРБ – Плевен инициират провеждането на Благотворителен коледен базар. На него ще бъдат изложени ръчно изработени сувенири, картички, украси и рисунки с коледна тематика. Базарът ще отвори врати на 19 декември 2015 г. (събота) след 12 часа във фоайето на ДКТ "Иван Радоев” за изложението на сувенири, картички, украси и рисунки.

ЖЕНИ ГЕРБ – Плевен канят всички желаещи да участват в Коледния базар. Събраните средства от продадените на символични цени сувенири, картички, украси и рисунки ще бъдат дарени за организирането на Коледно тържество на децата от приемни семейства в община Плевен, на което Дядо Коледа ще ги дари с много усмивки, подаръци и лакомства.

За повече подробности, записвания за участие и организация, желаещите да се включат в благотворителната кауза, може да се обърнат към Диана Данова – тел.: 0887754177 или Даниела Гонкова – тел.: 0884800437.

"Очакваме повече добри сърца, защото сме сигурни, че по Коледа стават чудеса. Благодарим Ви предварително", споделят организаторите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов