Избрани Новини

Незаконно продават билети за спектакъла "Когато котката я няма“

Представящи се за импресарио на театрално обединение са Лиляна Струмина и синът ѝ Веселин Веселинов

Община Благоевград предупреждава за неправомерна и незаконна продажба на билети за постановката „Когато котката я няма“ с участието на Асен Блатечки, Калин Врачански, Елена Петрова и Карла Рахал от името на театрално обединение „Мелпомена“. 

Представящи се за импресарио на театралното обединение са Лиляна Струмина и синът ѝ Веселин Веселинов. В „официално“ съобщение, което е разлепено нерегламентирано на различни места в Благоевград,  уведомяват желаещите, че могат да закупят билети от 2-ри декември /сряда/ във фоайето на зала „Яворов“ в Благоевград. Измамниците Струмина и Веселинов продават билети за постановката „Когато котка я няма“  на цени от 10 до 16 лева в благоевградската зала „Яворов“ за 10 декември с начален час 18:00 часа и 20:00 часа. По същото време залата е ангажирана и договорена по повод  юбилеен концерт на благоевградската детска фолклорна група „Бисери“, който започва от 18:30 часа.

Това не е първият такъв проблем с „импресариото“ на „Мелпомена“. Скандалните организатори на непланирани постановки  Лиляна Струмина и Васил Веселинов са известни с проблемната си работа в почти цяла България. Преди време същите главоболия имаха театрите и измамени зрители от Варна, В.Търново, Сливен и други по-големи градове. Лиляна Струмина отговаря и на посочения на афиша телефон за информация. Измамната гастрольорка продължава да руши имиджа на родните театрални звезди, пред нищо не се спира да демонстрира изключително нагло поведение и продължава да продава билети за постановки без знанието на съответните организатори. 

Ако забележите нередности или съмнителни лица, които нерегламентирано продават билети,  можете да подадете сигнал на тел. 073/88 51 95; 073/88 44 34, съобщават от Община Благоевград..Топ Новини

Снимка на Деня

Прогноза за времето в Плевен и областта - 5 май