Избрани Новини

Националното турне на трупата на Нешка Робева идва в Благоевград

Уникалната празнична програма е в зала "Скаптопара“ на 29 ноември от 19:00 часа

За своя 15-годишен юбилей шоуто на Нешка Робева ще зарадва своите почитатели в Благоевград. Уникалната празничната програма ще се проведе в зала „Скаптопара“ на 29 ноември от 19:00 часа. Тя включва представяне на най-доброто от всички спектакли на трупата, както и специалното участие на ансамбъл „Русска рома” и Ибряма с неговия оркестър, които ще бъдат вплетени в спектакъла,  режисиран по един неповторим начин от  Нешка Робева.

Атрактивният концерт – спектакъл се провежда в 11 български града и Благоевград е един от избраните. Вече 15 години шоуто на Нешка Робева изпълва с възторг своите почитатели. През 2001г.  с огромен успех българска трупа стъпва и на сцената на Бродуей със спектакъла „Два свята”. През годините два от спектаклите са удостоени в Москва с Голямата награда и Златен диплом „Золотой Витязь”.

Ансамбъл „Руска Рома” е добре познат на българската публика през последните десет години. Неговите многобройни гостувания го превръщат в любимец на всички поколения българи.

Трупата гастролира с огромен успех в САЩ, Канада, Франция, Германия, Италия, Испания, Латвия, Сенегал и Хърватия. Благоевградските зрители ще могат да се потопят в света на циганското изкуство под пленителните звуци на седемструнни китари и цигулки. В репертоара на трупата са включени много лирически романси и популярни мелодии от последните им четири самостоятелни албума, които създават неповторима атмосфера на неподправена радост.

Билети за спектакъла могат да бъдат закупени на касата на ДТ „Н.Вапцаров“ – Благоевград, както и в мрежата на Ивентим. На 29 ноември в деня на грандиозното шоу билети ще могат да бъдат закупени и на място пред зала „Скаптопара“.

На 21 ноември трупата гостува във Велико Търново, на 24 в в Ямбол, на 25 - в Хасково, на 26 - в Пловдив.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов