Избрани Новини

Супервайзерът на ЦЕВ: Всичко в Дупница беше перфектно!

Дупница има най-добрата школа в България с около 200 деца

Суперлативи за грандиозния мач от 1-и кръг на Шампионска лига между "Марек Юнион-Ивкони" и европейския колос "Белогорие" изказа супервайзерът на Европейската конфедерация Мариса Перес от Испания, съобщи zadupnitsa.com. Именно тя бе човекът, която трябваше да каже дали мач все пак ще има, а и ако има, какви санкции ще бъдат наложени на домакините като пропуски по организацията. "За мен бе удоволствие да бъда част от тези напрегнати часове преди мача. Насладих се на тези моменти, когато видях, че всички хвърляха неимоверни усилия и намираха и невъзможни решения, за да изпълнят изискванията. Всичко беше перфектно, а резултатът бе страхотен. Поздравявам всички, които допринесоха за този завършек на мача. За мен бе удоволствие да бъда част от този невероятен екип. Благодаря и се надявам да се видим отново", каза в мейл до дупничани Перес.

Благодарности за отношението изказаха и гостите от "Белогорие". "Радваме се, че успяхме да бъдем и участваме в този празник. Но сме още по-приятно изненадани, че тези хора, които бяха дошли в залата, ни посрещнаха и изпратиха с аплодисменти. Това означава много и говори за културата и отношението на тези фенове към нашия спорт", заявиха от треньорския щаб на руснаците.

По обяд в деня на мача те бяха на среща с кмета на Дупница инж.Методи Чимев, както и супервайзерът и международните съдии. "Видяхме, че в Дупница местната управа държи и милее за спорта, а това е много важно. Имате страхотна зала и ви пожелаваме оттук насетне да побеждавате в нея. А кой знае, догодина може пак да ви гостуваме като съперници в Шампионска лига", коментираха от щаба на "Белогорие". "Най-важното е, че в залата се получи един празник за всички ни. Удоволствието от пълната зала, големите имена на игрището и спортсменското поведение на нашите съграждани направи впечатление и на реферите, и на руския тим. Поздравявам нашите момчета, които излязоха и не се предадоха, а играха. Да, нормално е да го има притеснението при нова зала, при толкова публика и особено при такива играчи от другата страна на мрежата, но най-важното е, че показаха потенциал и се бориха за всяка точка. Всички сме реалисти, че с тези млади момчета всеки мач в Шампионска лига, особено с такива съперници, е повод за волейболен празник. Затова приканвам дупничани да подкрепят момчетата във всеки мач. За мен, а и за повечето хора съм убеден, резултатът не е от значение", коментира след срещата инж.Чимев. "Продължаваме тази наша стратегия. Имаме най-добрата школа в България с около 200 деца и не ни е страх да излизаме срещу такива именити съперници. Гордея се с отбора, защото тези момчета станаха мъже. Резултат не търсим, цели също не си поставяме. Искаме да играят, да трупат опит и да израстват като играчи и като характери. Това е най-важното. Резултатите идват от само себе си", коментира клубният бос Ивайло Константинов.

Срещата се оказа, че е една от най-гледаните, като бе водещ мач в интернет-телевизията, която държи правата за Шампионска лига – Лаола.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов