Избрани Новини

Двамата изнасилвачи от Дамяница влизат в съда

През май изнасилиха зверски 14-годишно дете

"Ще те убием, ще запалим къщата ви, ще убием и баща ти, ако "писнеш" - с тези думи двама изроди от санданското село Дамяница изнасилиха жестоко 14-годишно момиче. Изнасилиха го с вързани ръце, с лепенка на устата и бой, пише struma.com.

Случаят от май шокира полиция, прокуратура и хората от селото. След месеци разследване Окръжна прокуратура повдигна обвинение и внесе в съда обвинителния акт, разказващ подробности около зверското престъпление. Ето какво пише в документа, описващ изнасилването:

Окръжна прокуратура внася обвинителен акт срещу Стойчо В. А. и Калоян Т. А от с. Дамяница, затова, че на 20.05.2015 г. за времето от 22.00 до 23.00 часа в с. Дамяница, общ. Сандански в съучастие като съизвършители Стойчо и Калоян в дома на Стойчо на ул. ”Яне Сандански” в село Дамяница са се съвкупили с лице от женски пол – А. А. С. – ненавършила 14 години, като я принудили към това с използване на сила, изразяваща се в хващане за косата, запушване на устата с ръка, принудително издърпване в къщата му, връзване на ръцете с въже, поставяне на лепенка на устата, заключване на входната врата на стаята и заплашване, изразяващо се в закани към нея, че ще я пребият, отвлекат и убият, закани към родителите й, че ще убият баща й и ще запалят къщата им, за да сломят съпротивата й и запази в тайна случилото се.

Двамата са обвинени в престъпление по чл. 152, ал. 4, т. 1 във вр. с ал. 3, т. 1 вр. с ал. 1, т. 2 от НК.

Изродите ще бъдат вкарани в затвора за дълго, а момичето все още е в шок от преживяното зверство.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов