Избрани Новини

Методи Чимев: Следващите 4 години Дупница ще има кмет, който ще работи с удвоени усилия

Кметът ще работи за тези, които не са го подкрепили

На среща днес новият стар кмет на община Дупница инж. Методи Чимев изрази огромни благодарности към съгражданите си за това, че са го подкрепили. "Явно в предизборната кампания всички опити, които бяха в посока "направеното не е направено", "ситуацията не е променена", не повлияха на избирателите", каза Чимев.

"С едно много сериозно чувство на негодувание бих се обърнал към ромската етнос: ако някой в този град иска да се чувства пълноправен гражданин, да не забравя, че и след месеца на предизборната кампания, животът продължава. Когато се редят пред кметския кабинет и пред кабинетите в Общината, с какви ли не въпроси за помощ, да не забравят, че Общината, каквото и да направи, явно всичко опира до тези 20 лв. На всички наши съграждани искам много дебело да подчертая: когато дойде време за избори, да не се осланят на нечий друг глас. Да не забравяме, че когато не гласуваме, даваме възможност именно по този начин, през тези секции, да се получават едни резултати, които избират не само кмет, но и общински съветници.  

Инж. Методи Чимев даде заявка, че за следващите 4 години като кмет Дупница ще има човек, който ще работи с удвоени усилия. "Не за друго, а за да покажем на тези, които не ни подкрепиха, че това, което сме правили, явно не е било достатъчно и сега ще го направим по две, а може и по три. Надявам се след време да няма такива дилеми, да няма подобни ситуации, в които коректни наши съграждани да треперят дали корпоративният, купен вот няма да избира ръководство на тази община", каза още Чимев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов