Избрани Новини

Бившият секретар на дядо Пимен Ангел Лазаров колабира зад волана

Заби се в стълб в село Селище

Бившият секретар на митрополит Пимен - Ангел Лазаров-Ани, катастрофира в благоевградското с. Селище, информира struma.bg. Пътният инцидент с екссекретаря на Неврокопската митрополия стана вчера около 15,30 часа, той пътувал сам с опела си в посока Благоевград, връщал се от вилата си в село Логодаш. Прилошало му зад волана, загубил управление и се забил в електрически стълб. От силния удар предницата на колата е смачкана, за инцидента е подаден сигнал на тел. 112, на място са извикани екипи на полицията и Спешна помощ. След лекарския преглед пострадалият шофьор е транспортиран с линейка до МБАЛ - Благоевград.

Ангел Лазаров няма никакъв спомен от случилото се, бил объркан, оплаквал се от силен световъртеж, пулсът му бил ускорен. След направените изследвания и консултации със специалисти е установено, че се касае за неврологичен проблем, настанен е за болнично лечение.

„Пациентът е без опасност за живота, в момента се провежда диагностично уточняване, от силния удар няма получени травми и вътрешни наранявания, остава за лечение под активно наблюдение в неврологично отделение”, съобщиха от МБАЛ - Благоевград.

На мястото на инцидента първи бяха стигнали служители на Гранична полиция.

Ангел Лазаров е емблематична личност в региона, живата легенда на Неврокопската митрополия. Той за първи път лансира през 2014 година атрактивната идея Неврокопската митрополия да бъде разделена на 2 - едната с център Гоце Делчев, като събере общините по поречието на река Места, а другата - в Благоевград, като в нея влязат общините по поречието на река Струма.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)