Избрани Новини

Мария Габриел: Иван Богданов е шансът на Белица за европейско развитие

Срещна се с гражданите на Белица

Ръководителят на българската делегация в групата на ЕНП в Европейския парламент и зам.-председател на групата на ЕНП Мария Габриел подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на община Белица Иван Богданов. Заедно с него, народния представител и областен координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева и кандидати за общински съветници Мария Габриел разговаря с гражданите на Белица.

„Европейските средства могат да достигнат и до най-малките населени места. Но за това е необходима активността и волята и на местната власт. В лицето на Иван Богданов Белица може да има успешен градоначалник, който с мисъл за гражданите да допринесе за повишаване на жизнения стандарт. Имаме прекрасен контакт с кандидатите на ГЕРБ-Белица за местната власт и заедно можем да допринесем общината да придобие европейска визия”, заяви Мария Габриел.

Иван Богданов от своя страна благодари за подкрепата и пое ангажимент да бъде добър управленец, вслушващ се в предложенията на хората и заедно с тях да реализират видими резултати за община Белица.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)