Избрани Новини

Георги Андонов в Мусомище: Време е да сложим край на разделението

Според кандидата за кмет на Гоце Делчев общината се управлява на базата на разделението

"Проблемите в село Мусомища са повече от очевидни. Мотивите ми да искам вашата подкрепа са решенията на проблемите, които ви „заобикалят“ всеки ден, всеки ден пречат на вас и децата ви. И тези проблеми – липсата на нормални улици, потресаващото състояние на училищния салон и т.н. – не се дължат на това, че кметът Иван Ламбрев не е имал воля да се справи с тях. Напротив, дължат се на липсата на воля и желание у общинското ръководство. На това, че общината се управлява на базата на разделение и то се насажда изкуствено – политическо, етническо, религиозно. На това, че се помага само на едни за сметка на други – само на тези, които са от „правилната“ партия. Време е да сложим край на това“.

С тези думи се обърна към жителите на село Мусомища кандидатът за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ Георги Андонов по време на предизборно събитие, организирано от него на централния площад на селото.

"Голяма част от ангажиментите, залегнали в предизборната ми програма, са свръзани именно със село Мусомища“, добави Андонов. „Не е сериозно един от най-хубавите карстови извори, един от шестте на територията на Балканския полуостров – Топлицата, да е в това покъртително състояние. До него да няма нормален път. Всичко това е въпрос на воля“, заяви Георги Андонов.

Андонов коментира още, че е пряк свидетел както на усилията на досегашния кмет на селото Иван Ламбрев от ПП ГЕРБ, така и на това как селото е пренебрегвано само заради факта, че кметът е от ПП ГЕРБ.

"Искам подкрепата ви с ясното съзнание колко много неща не успях да свърша, но и с гордост, произтичаща от усилията, които съм полагал досега и успехите, които имам, работейки в подобни условия. В условия на разделение и реваншизъм. Направиха се не малко неща с помощта на Георги Андонов и правителствата на ГЕРБ. Но те не са достатъчни. Да гласуваме подкрепа на този млад и можеш човек на 25 октовмри, за да му помогнем на осъществи плановете си – Гоце Делчев и село Мусомища – като част от общината – да бъдат за пример“, призова кандидатът и досегашен кмет на селото от ПП ГЕРБ Иван Ламбрев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов