Избрани Новини

Инж. Методи Чимев: Ще продължим да инвестираме и да надграждаме

Срещна се със жителите на селата Палатово и Баланово

"Ще продължим да инвестираме в малките населени места, ако хората ни гласуват доверие отново. Ако ни дадете своята подкрепа на 25 октомври, ще продължим да работим с всички сили за развитието на вашето родно място и за постигането на видими резултати в него". Това заяви кандидатът за кмет на ГЕРБ в община Дупница инж. Методи Чимев при срещи с жителите на селата Палатово и Баланово. На срещата присъстваха и част от кандидат-съветниците в листата на ГЕРБ - Дупница.

През изминалия мандат в Палатово е почистено и възстановено коритото на дерето, намиращо се на територията на селото. Сградата на кметството е обновена, като е извършен необходимият ремонт на покрива и вътрешен ремонт на помещенията. Уличното осветление също е сменено, асфалтирани са и голяма част от главните улици в селото. В село Баланово кметският екип е осигурил средства за изкърпването на главния път, помогнал е и за решаването на много проблеми от социален характер на местни жители.

Кандидатът за кмет от ГЕРБ в с. Палатово е Енчо Михалков. Той е 62-годишен, познава проблемите на родното си място и вече има един управленски мандат зад гърба си като кметски наместник на Палатово.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)