Избрани Новини

Цветанов: Гласувайте за Сергей Младенов, за да има бъдеще за община Гърмен

Открива кампанията на ГЕРБ в село Дебрен, община Гърмен

"Гласувайте с номер 9 за кандидата на ГЕРБ за кмет на община Гърмен Сергей Младенов, за да има бъдеще за общината, за да има бъдеще за децата и за всички хора тук". Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов на откриването на кампанията на ГЕРБ в село Дебрен, община Гърмен. „Сергей Младенов е един достоен човек, знаещ и можещ, работил в местната власт, с административен капацитет, който ще е полезен за вашата община“, подчерта Цветанов. Той заяви, че силният отбор на ГЕРБ ще доведе промяната в Дебрен и в цялата община Гърмен.

„ГЕРБ никога не е делила общините на малки и големи, на наши и ваши. Искаме да спрем с противопоставянето. Искаме разум и толерантност. Искаме да помогнем на малките общини и европейските средства да стигнат до тях“, посочи зам.председателят на ГЕРБ. Цветанов призова присъстващите на площада в село Дебрен да направят разумния избор.  „Вие сте работодателите, които трябва да назначат Сергей Младенов за кмет на общината“, каза още Цветан Цветанов.

По време на събитието бяха представени и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства, издигнати от ПП ГЕРБ. На площада в Дебрен се изви хоро, на което се хванаха Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и кандидатите на ГЕРБ.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов