Избрани Новини

Цветанов в Бобошево: Не делим общините на големи и малки

Гергана Виделова ще получи подкрепата на изпълнителната власт и на ПГ на ГЕРБ

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов посети град Бобошево, за да даде своята подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на Бобошево Гергана Виделова, листата с кандидати за общински съветници и кметове на кметства.

Пред жителите на Бобошево Цветанов заяви, че силата на ГЕРБ е, че не дели общините на големи и малки. „Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Бобошево Гергана Виделова ще получи подкрепа от изпълнителната власт и от Парламентарната група на ГЕРБ. Ще бъдем в постоянен работен диалог и съм убеден, че тя ще изпълни изцяло управленската си програма. Бобошево ще стане привлекателна дестинация, с много повече възможности за развитие“, подчерта той. Според зам.председателя на ГЕРБ Гергана Виделова е отговорна, интелигента и има опит, затова е важно да бъде избрана за кмет. „Радостен съм, че представители на местния бизнес също присъстват на срещата, защото това означава, че има интерес към това как се развива общината. Освен стабилно правителство е необходима и стабилна местна власт, затова номер 11 е правилният избор за община Бобошево“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Общинският председател на структурата и кандидат за кмет на Бобошево Гергана Виделова представи пред жителите на Бобошево листата на ГЕРБ и заяви, че за нея е голяма отговорност да бъде номинирана за кмет от ГЕРБ, тъй като това е партията, която се ползва с огромното доверие на българските граждани. "Нека заедно изведем общината напред - с вашите предложения, нашето управление и подкрепата на ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и областния координатор Кирил Калфин", заяви пред присъстващите Виделова. Като основни приоритети в управленската си програма Гергана Виделова посочи превръщането на Бобошево в привлекателна дестинация и спирането на отрицателната тенденция младите да напускат общината. "Ще направя и невъзможното, за да върна доверието на хората в кметската управа. С опита, който имам и екипа зад гърба ми съм сигурна, че заедно с моя екип ще успеем да променим общината в положителна посока. Нека бъдем екип –граждани, местна и централна власт", призова тя жителите на Бобошево.

„Близо 6 милиона лева финансиране в Бобошево бе осигурено от първото правителство на ГЕРБ и Бойко Борисов. Стадионът тук бе изцяло обновен. Беше изграден нов околовръстен път, който е от изключително значение за Бобошево. Бе изградена и нова детска площадка, която е единствената в града“, посочи областният координатор и народен представител от ГЕРБ-Кюстендил Кирил Калфин.

На срещата присъстваха общинският координатор на партията в Дупница Ивайло Константинов и кандидат-съветниците от ГЕРБ - Бобошево. Преди срещата те посетиха възрожденския храм „Света Богородица“, където запалиха свещичка за здраве и успех.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов