Избрани Новини

Тежки хора извиха в Долно Осеново за Курбан Байрам

Пъстра празнична заря озари небето над селото

Стотици гости и местни се събраха на площада в Долно Осеново за свещения мюсюлмански празник, информира simitli.info. Курбан Байрам е повод за преклонение пред Господ, радост и подобряване на взаимоотношенията между хората, казват празнуващите от селото. С много танци и веселба  едно от най-многолюдните села в симитлийска община отпразнува Курбан Байрам.

Общинският кмет Апостол Апостолов, кандидатите за общински съветници на Коалиция „Бъдеще за Община Симитли”, кметът на селото Бисер Сегменов приветстваха хилядите местни и гости в Долно Осеново за Курбан Байрам, като пожелаха много здраве и хубави поводи да ги събират на площада за празник. „ Нека Ви е честит празникът, нека да сте все така весели, трудолюбиви и много здрави и нека направим село Долно Осеново новото евросело на България”, каза общинският кмет в приветствието си.

За празничното настроение и най-дългото хоро помогна и оркестър с жива музика. Малките мажоретки също се включиха в празничната програма и обраха овациите на публиката. За празника в Долно Осеново пяха Софи Илиева и фолк звездата Джена.

Пъстра празнична заря озари небето над Долно Осеново и зарадва стотиците празнуващи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов