Избрани Новини

Нов златен удар на апаши в Благоевград

Задигнати са скъпи златни турски пари с общо тегло над 40 грама

Нов златен удар на крадци бе реализиран в Благоевград, съобщава struma.bg. Нагъл обирджия е разбил в сряда през деня апартамента на 30-годишната И. Симеонова на ул. „Даме Груев” и задигнал скъпи златни турски пари с общо тегло над 40 грама. Сигналът за престъпното посегателство е подаден в полицията от бащата на младата жена и по случая е образувано разследване срещу неизвестен извършител.

В същия ден на оживената улица „Джеймс Баучер” в интервала между 9.00 и 13.00 часа крадец е проникнал с подправен ключ в апартамент, но отмъкнал само скъпи мъжки парфюми.

В сряда през нощта крадец през отворената врата на терасата на първия етаж на ул. „Цанко Церковски” се покатерил и проникнал в апартамента, задигнал 100 лева и ключ за автомобил. 19-годишната К. Георгиева усетила, че е имало среднощно посещение около 4:00 часа и веднага подала сигнал в полицията.

Домовите кражби в Благоевград са с постоянен интензитет през последните месеци, като престъпниците нямат притеснения за времето и мястото на действие. В повечето от случаите те не действат „на сляпо“ и правят предварително проучване и проследяване на стопаните на имотите.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов