Избрани Новини

Европейски ден на спорта ще се проведе в Благоевград

Събитието е на 18 септември /петък/ от 8:00 до 20:00 часа

Европейски ден на спорта ще се проведе в Благоевград. Инициативата е част от кампанията на Министерството на младежта и спорта за провеждане на Европейска седмица на спорта и се организира от Община Благоевград, съвместно със спортните клубове и училищата в града. Събитието ще се проведе на 18 септември /петък/ от 08:00 до 20:00 часа. Мероприятия ще има през целия ден в спортен комплекс “Пирин” и зала “Скаптопара”.

Целта на събитието е клубовете да представят пред родители, деца, гости на града възможностите за спорт в общинските бази на Благоевград. От 16:00 часа до 20:00 часа в комплекс “Пирин” ще се проведат демонстрации на различни видове спорт. В тях ще вземат участие КСГ „Л. Солачки“ – спортна гимнастика и батут, естетическа гимнастика „Прима“, таекуондо клуб „Фолкън“, боксов клуб „Македония“, спортен клуб „Самбо-Дети“, боксов клуб „Македония“, боксов клуб „Ипон-зенит“, гимнастически спортен клуб „Пирин – Благоевград 2011“ и спортен клуб по канадска борба „Спартак“ и др.

По същото време на паркинга пред ученическия интернат ще бъдат представени  рекламни материали на спортните клубове,  развиващи дейност на територията на община Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)