Избрани Новини

И община Сандански тържествено откри новата учебна година

Учебната 2015 -2016 г. бе открита с празничен водосвет

Директорите на помещаващите се в една сграда Второ ОУ „Христо Смирненски” и гимназия „Яне Сандански” Евдокия Георгиева и Зорица Органджиева с приповдигнато настроение и усмивки откриха новата учебна година. Дворът на школото бе препълнен с трепетни усмивки и щастливи учители с препълнени от букети ръце.

Невинни, сладки и пременени, новите ученици-първокласниците, чинно подредени в колонки,  очакваха с нетърпение първия училищен звънец.

Учебната 2015 -2016 г. бе открита с празничен водосвет. Директорът на гимназия „Яне Сандански” пожела на всички ученици една вълнуваща и незабравима учебна година и призова всички да вярват в учителите си и в тяхната подкрепа. От своя страна директорът на Второ ОУ „Христо Смирненски” Георгиева пожела на първокласниците много успехи и попътен вятър. Откриването на учебната година 2015 -2016 г. уважи зам.кметът на община Сандански Младен Тимчев, който сподели, че училището е тази институция, която открива пред нас нови хоризонти и ние трябва да го обичаме. Пожела успешна нова учебна година и повече сили и търпение на учителите.

С усмивки и вълнение всички ученици след първия учебен звън напълниха класните стаи в очакване на първите си наставления от своите учители.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов